Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

Sin servidores nacionales Friday, January 18th, 2019

Como dice el título, ya no venderemos servidores de TeamSpeak  3 nacionales, solo serán vendidos los de Estados Unidos. Para aquellos que tenían un servidor nacional, este ya fue informado con...

Banner Automatizado Saturday, December 1st, 2018

Saludos!. Hemos agregado una página web PHP para que nuestros arrendatarios (Ya sea de servidores de TS3 en EE.UU o Chile) puedan tener un banner automatizado con conexiones php. Este banner... Повеќе »

Packs de iconos para tu TS3! Wednesday, November 28th, 2018

Así como dice el titulo, hemos agregado 2 packs de iconos para tu servidor de TeamSpeak 3.   Solo debes descargarlos clickeando en los enlaces Iconos de Juegos:... Повеќе »